Proximus en Efluenz tonen hun epic powers

Crea / News

Stel je een leven voor waarin ieder van ons ons meest episch talent kan delen zonder zich te schamen, maar in tegendeel er helemaal trots op zijn? Een episch leven leiden en je eigen superheld zijn is absoluut mogelijk en voorstelbaar. Proximus en Efluenz hebben daarom enkele Belgische influencers uitgedaagd hun #EPICPOWERS, hun epische krachten waar ze volledig trots op zijn, te laten zien. Zingen, dansen, gek op koken, adembenemende sportprestaties, een uniek gevoel voor stijl, alle soorten epische talenten kunnen worden getoond. Maar er is één specifiek talent die het meest episch van allemaal blijft: onze vriendschappen! We kunnen allemaal trots zijn om vrienden te hebben en met hen in contact te kunnen blijven, 24/7. Daarom heeft Proximus twee nieuwe telefoonabonnementen gelanceerd voor jongeren om in contact te blijven met hun vrienden:

  • Het abonnement EPIC Beats voor degenen die plots zin hebben om een (veilig) muziekfestival thuis te organiseren of voor de dj’s van morgen die het niveau van Martin Garrix zullen overtreffen. Daarbovenop kunnen jullie deze content met jullie vrienden via sociale media delen.
  • Het abonnement EPIC Stories voor degenen die niet genoeg kunnen krijgen van alles te delen op sociale media. Van het delen van je ochtend karaoke sessie op Instagram, tot je beste grappen op Whatsapp te plaatsen, tot het imiteren van je favoriete celebrities op Snapchat. Elk episch moment van je leven heeft recht op een eigen sociaal netwerk.