Proximus en SILK tonen hun flexibele zelf

Crea / News

Sinds de quarantaine weten we als gezin heel goed wat onze individuele, digitale behoeften zijn. En we weten ook dat die behoeften binnen het gezin zelden overeenkomen. De ene wil veel kunnen uploaden, de andere moet voldoende kunnen downloaden, nog iemand wil constant aan de lijn kunnen hangen, terwijl een andere alleen via social media communiceert.

Welke pack neem je dan? Vanaf nu Proximus Flex, als het van Proximus en Silk afhangt. Een nieuw, personaliseerbaar pack voor gezinnen, voor elk huishouden, dat ervoor zorgt dat elk gezinslid zich maximaal kan ontplooien dankzij de mogelijkheden van technologie. Samen leven en jezelf zijn: dat is de belofte van het nieuwe Flex-pakket, dat Silk voor de lancering van de campagne in een dynamische film heeft vastgelegd: "Flex. Het pack voor iedereen, maar vooral voor jou”. De 45 seconden TV-spot dompelt ons onder in de wereld van een jongen met een passie voor dans, die ons een echte show geeft door het hele familiehuis. Door middel van zijn choreografie neemt de danser ons in zijn wereld mee naar de andere leden van zijn familie, allemaal even uniek en vertederend als hij is. Iedereen heeft zijn of haar passies en interesses en is vrij om deze te uiten, zonder compromis.

Op het ritme van de beroemde hit Fly van de Belgische groep Machiavel wordt de film versterkt met vier online video’s van 15 seconden, waarbij de nadruk ligt op de activiteiten van de andere leden van de familie en de meer specifieke productaspecten van Flex. Silk en FamousGrey vertaalde dit concept niet alleen naar een dynamische tv-spot. Er hangt ook een digitaal luik aan deze campagne vast, met een online luik en social video. Deze campagne maakt deel uit van de "Think Possible" positionering van Proximus.

Credits

Client : Proximus
Client Contacts : Sophie De Nys, Manoëlle Ballaux, Aurélie Denayer
Ecosystem : SILK
Agency : FamousGrey
Creative Director : Peter Ampe
Creatives : Zoé De Priester, Yana Gestels
Client Service Director SILK : Catherine De Block
Accounts : Audrey Semal, Meriem Oucharif, Matti Verhaegen
Strategy : Jonathan Detavernier, Joeri Van Breedam
Agency Producers : Marie Libouton, Charlotte Bodson
Production : Czar.be
Director : Marit Weerheijm
DOP : Martijn Melis
Music : Machiavel – Fly, (Vox – Mario Guccio, Guitar – Thierry Plas, Drums – Marc Ysaÿe, Bass – Roland De Greef)
Sounddesign & Mix: Famousgrey Postproductions by Eli Sundermann