Proximus viert World Wi-Fi Day


Agenda / Communication / Media / News

world wifi day20 juni is het World Wi-Fi Day, een initiatief van de Wireless Broadband Alliance om de digitale kloof te helpen dichten. De bedoeling is te onderstrepen hoe belangrijk het is om geconnecteerd te zijn en welke essentiële rol wifi speelt in de geconnecteerde wereld. Mensen willen altijd en overal geconnecteerd zijn wanneer ze maar willen. Ze willen op internet onmiddellijk muziek, video's, foto's of informatie kunnen delen met hun familie en vrienden. In sommige landen is het echter nog niet zo vanzelfsprekend om overal en altijd geconnecteerd te zijn door gebrekkige netwerkinfrastructuren.

Proximus en Fon steunen World Wi-Fi Day en nodigen iedereen uit mee te doen. Gebruikers kunnen online gaan met een speciale promocode en een verbinding maken met Smart Wi-Fi in België om één dag gratis wifi te genieten.

Ceo van Fon Alex Puregger: « Fon heeft samen met toonaangevende operatoren wereldwijd het grootste wifisharingnetwerk aangelegd. We willen echter nog verdergaan om gebruikers altijd en overal wifitoegang te geven waar ze dat nodig hebben. World Wi-Fi Day is de perfecte dag om de connectiviteit in de kijker te plaatsen en we zijn heel blij om met Proximus samen te werken om gratis wifi aan te bieden in België. »

Dominique Leroy, ceo van Proximus: « We doen graag mee aan een evenement als World Wi-Fi Day. Dit initiatief sluit volledig aan bij onze merkbelofte om de mensen altijd dichtbij te brengen bij wat belangrijk is voor hen. Om deze merkbelofte waar te maken, investeren we veel in onze netwerken om onze klanten gelijk waar, gelijk wanneer en op gelijk welk toestel toegang te bieden tot gelijk welke content en hen toe te laten die content te delen. We hopen dat veel mensen zich dankzij Word Wi-Fi Day met elkaar connecteren. »

Iedereen kan deelnemen aan World Wi-Fi Day via de vijf volgende stappen:

  • Ga naar je wifi-instellingen, zoek een 'PROXIMUS_FON'-wifisignaal en maak een verbinding
  • Lanceer een webpagina in je browser (je zult worden doorgestuurd naar een Fon-portaal)
  • Selecteer in het portaal 'Promo Code'
  • Log in op Fon en registreer je als nieuwe gebruiker
  • Voer de code 'altijddichtbij' in en klik op 'Redeem'.

Proximus-klanten die elke dag gratis wifi willen, krijgen Smart Wi-Fi als ze Proximus Mobile in een Pack hebben, dat hun gratis naadloze toegang biedt tot onze Proximus Wi-Fi Hotspots. De overschakeling van 3G/4G naar wifi gebeurt automatisch en zonder onderbrekingen. Een login of wachtwoord zijn niet nodig. Meer info vindt u op de de MyProximus-app.