PSN wordt partner van Gerety Awards

Awards / News

PSN wordt partner van Gerety Awards om de uitmuntende creativiteit van productiebedrijven te belonen. Het Production Service Network (PSN) gaat samenwerken met de Gerety Awards als sponsor van de prijs voor productiebedrijf van het jaar per land.

Productiemaatschappij van het jaar per land wordt gekozen door executive jury's uit de inzendingen in de portfolio cut en vereist een enkele film niet langer dan vijf minuten die maximaal drie stukken werk van de afgelopen 12 maanden omvat. Dit jaar zullen uitvoerende jury's in de volgende landen worden gehouden en productiemaatschappij van het jaar per land zal worden toegekend voor: VS, Brazilië, Mexico, VK, Denemarken, Oostenrijk, België, Filipijnen en Japan.

Als sponsor zullen de winnende beeldjes voor productiemaatschappij van het jaar per land worden gegraveerd en uitgereikt door PSN. Als onderdeel van het partnerschap zal PSN ook deelnemen aan een Gerety talk aflevering voor een wereldwijde kijk op de production service industrie. Het panel zal bestaan uit Ana Luz Córdoba, Executive Producer bij Jacaranda Films, Joan Chen, Executive Producer/Producer bij Cat & Mouse Production en Pippa Bhatt, Founding Partner bij Madam Films. De drie zijn producenten bij top-tier productiebedrijven in respectievelijk Chili, China en het Verenigd Koninkrijk. Hun bedrijven zijn de exclusief doorgelichte PSN-partners in elk gebied. "We zijn verheugd om PSN als sponsor te hebben," zegt Gerety mede-oprichter Lucia Ongay. "Als een wereldwijde award show om de steun te hebben van een industrie leider die zo'n integraal onderdeel is van het reclame ecosysteem, konden we niet gelukkiger zijn."

Noot: de Gerety Inzendtermijn is verlengd tot 15 april. Inschrijven via www.geretyawards.com