Publicis Groupe Benelux lanceert uitwisselingsprogramma

News / People

De wereld is veranderd sinds de start van de pandemie. Maar uit nieuwe problemen ontstaan nieuwe kansen. Publicis Groupe Benelux opent nu zijn deuren voor teams van andere bureaus uit het netwerk. Zij krijgen de kans om nieuwe ervaringen op te doen, voor nieuwe klanten te werken en nieuwe ways of working te verkennen in een internationale omgeving.

De teams werken drie maanden lang van thuis uit voor hun bureau in de Benelux. Hun salaris wordt betaald door de nieuwe werkgever; zo komt er bij hun huidige bureau budget vrij voor freelance versterking. Het programma is een uitstekende kans voor creatieve talenten om de voordelen van Publicis Groupe aan den lijve te ondervinden. Het eerste team dat op 2 augustus aan het programma deelneemt, is van Talent Marcel Brazil. "Rafael Lopes en Jones Stecca zijn gewoon geweldig, hun energie is aanstekelijk en hun ideeën zijn echt bijzonder, dus ik ben erg dankbaar dat ze hier voor deze periode mogen zijn. Ik hoop dat ze ervan zullen genieten!" zegt CCO Eduardo Marques.

Jones Stecca

Het Interchange Program is niet alleen een manier voor Publicis Groupe Benelux om geweldige nieuwe talenten aan boord te krijgen, maar ook een erkennings- en beloningsprogramma voor het bureau dat hen deze onvergetelijke ervaring in het buitenland biedt.

Rafael Lopes