PUBNews: windstilte tot 16 augustus

Communication / News

Het is zover: de zomerpauze van PUBNews is aangebroken. Van maandag 17 juli tot en met dinsdag 15 augustus vindt u PUBNews noch PUB on Saturday in uw brievenbus.

Niet getreurd: www.pub.be blijft een oord van vertrouwen en hoewel u de komende weken ongetwijfeld tal van interessante dingen op uw to-dolijst heeft staan (kitesurfen, nieuwe cocktails bedenken, de ontknoping van de Tour de France volgen, lui in uw zetel liggen, te lui zijn om iets te bedenken om minder lui te zijn, toch eindelijk de tijd vinden om die Start-To-Golf aan te vatten, uw zolder opruimen, gebruik maken van die Weekendje-Wegbon die dreigt te vervallen, uw overwoekerde tuin fatsoeneren, op cruise naar de Noorse fjorden trekken, al die gemiste reeksen op uw streamingdienst inhalen om uw abonnementsgeld te laten renderen, experimenteren met ingrediënten om nu al een spetterend kerstfeest voor te bereiden, uw nieuwe elektrische fiets de wijde omgeving laten ontdekken, achterstallig papierwerk verticaal klasseren, nieuwe loopschoenen kopen, die stapel boeken binnen handbereik leggen om er eindelijk eens aan te beginnen en wat nog allemaal), hebben we nog één suggestie: luister deze zomer naar de mooie Team Talk Radio-podcasts die PUB de voorbije maanden maakte.

De volledige lijst van platformen waar u PUB Team Talk Radio op kunt terugvinden:

Team Talk Radio is een productie van PUB Magazine in samenwerking met PAN Studio. Journalisten Evy Van Ruyskensvelde en Marine Dehossay zijn de hosts van het format.

 

 

Photo by Katarzyna Kos on Unsplash