PUB's Summertime: lees onze media-special (analyses, interviews, points of view...)

4schools / Media / News

PUB strikes again: het tweede nummer van PUB Magazine - te lezen op papier of online - staat weer boordevol niet-te-missen artikels.

Het hoofdthema? Media! Met interviews met mediawatchers Bernard Cools (Space) en Baldwin Van Gorp (KU Leuven), om te beginnen. Voorts: gesprekken met o.m. Xavier Bouckaert (Roularta), Erik Roddenhof (DPG Media), Gert Ysebaert (Mediahuis), Bernard Marchant (Rossel), François Le Hodey (IPM), Wim Jansen (DPG Media Advertising), Bart Bollen (Ads & Data) en Eva Bohez (Trustmedia). Points of view van Remi Boel (OMG) en Hugues Rey (Havas Media)... en mocht niet ontbreken: een gesprek met Stefan Lameire & Koenraad de Ridder van het aloude en tezelfdertijd vernieuwde CIM.

Wat nog? Een artikel over het warme hart van media voor goede doelen (met Klaartje De Bonnaire van Mediahuis, Sam Homblé van VRT en An Goovaerts van DPG Media), en een artikel over de zomertijd van zonnige adverteerders, met Wim Mathues (Wasserman), Dorien Janssens (Bolt), Mieke Vandenbossche (Nationale Loterij) en Kristien Moelans (ITZU), en ook met Michael Veys (T.he Friends), Isabelle De Schryver (VO Event) en Dan Vandevoorde (X-Treme Creations). En een artikel over de eigen magazines van o.m. Carrefour en Conseil de la Musique.

De podcast van PUB is er deze keer eentje over experiental marketing. Hear hear! En Joe La Pompe maakt er een rollercoaster van!

En ook nog in dit nummer: Laurence Lising & Jérôme Vondegracht, Jesse Vanophalvens, Janne Van Robays, Muriel Houtermans, Anneleen Coppens, Eric Adelbrecht, Amandine Verplaetse, Thierry Ballas & Alexandra Degrez, Naïm Baddich and last but not least Bruno Colmant.

Korte commerciële boodschap: als u PUB Magazine op papier leest, kreeg u er in uw brievenbus als extra de Update 62 van D'M&S bij. Eveneens interessant leesvoer 😉