Pukkelpop en EY lanceren belevingssite VALL-EY

Agenda / Communication / News

valley taylor-nicole-76830-unsplashEY heeft ambitieuze groeiplannen in de regio Limburg en verhuist eind dit jaar van haar huidige locatie aan de Herkenrodesingel naar Corda Campus, de techsite die een bruisende community vormt van start-ups, scale-ups,  corporates en studenten. Zo’n 35 medewerkers van EY zullen tegen eind dit jaar hun intrek nemen in de gloednieuwe kantoren, die ook fungeren als satellietkantoren voor alle medewerkers. Op deze manier speelt EY in op de nieuwe werktrends, waarbij werknemers steeds meer nood hebben aan flexibiliteit. EY voorziet de volgende jaren het personeelsaantal te verdubbelen tot een 70-tal collega’s.
De verhuizing naar de bruisende Corda Campus kadert in een nieuwe manier van werken en alles werd ontworpen volgens het “activity based working” principe waarbij er nog ruimte is voor verdere uitbreiding. De bureaus worden ingedeeld om kennisdeling, samenwerking en creativiteit te stimuleren. Er komen namelijk verschillende type werkplekken die medewerkers en cliënten de opportuniteit geven om de meest aangewezen werkplek uit te kiezen in functie van de uit te voeren taken. “Wij zijn trots dat we een wereldspeler zoals EY die reeds jarenlang verankerd is in Limburg mogen verwelkomen op  Corda Campus. Het toont aan dat grote en kleine bedrijven elkaar vinden in onze Corda community, van elkaar leren en samen zorgen voor economische groei in onze regio. zegt Raf Degens, algemeen directeur Corda Campus.
 EY is al actief in Limburg met een kantoor sinds 1976 en zet verder in op haar regionale verankering  dankzij het recent partnership met het muziekfestival Pukkelpop in het kader van employer branding. Net als een muziekfestival waar diversiteit en passie centraal staan, is ook EY een geëngageerde community waar talent in de spotlight wordt gezet. Op een nieuwe belevingssite, VALL-EY, op zijn festivalterrein stelt Pukkelpop dit jaar in samenwerking met EY experimentele muziek en kunstvormen centraal. VALL-EY bevindt zich in een bosrijk gedeelte van de Pukkelpopweide en biedt plaats aan zo'n 400 festivalgangers. In VALL-EY kunnen festivalgangers kennismaken met experimentele muziek, theater, street art, kunst en andere performance art. Daarmee wil de site tegenwicht bieden aan de grote hoeveelheid prikkels op de festivalweide, zodat bezoekers even tot rust kunnen komen in het cultuurbos. Voor de creatieve invulling werden drie curatoren aangesteld, die elk één festivaldag voor hun rekening nemen. Drummer en (jazz)muzikant Lander Gyselinck, bekend van onder meer BeraadGeslagen, bijt op vrijdag de spits af. Eva De Roo, radiopresentatrice bij Studio Brussel, neemt zaterdag de touwtjes in handen. Charlotte Adigéry, zangeres bij de band WWWater, mag zondag VALL-EY afsluiten.