Pure wordt deel van Sermo (M&C Saatchi Talk)

Communication / News

Het in Brussel gevestigde, PR- en Content Marketing agency Pure maakt voortaan deel uit van Sermo, een onafhankelijk wereldwijd communicatienetwerk opgericht in 2009 door M&C Saatchi Talk, onderdeel van de M&C Saatchi Group. Pure wordt hierdoor onderdeel van een wereldwijd partnership van 11 onafhankelijke communicatiebureaus met een bereik van 15 landen op basis van gedeelde waarden, relaties en attitudes.Pure, opgericht in 2010, mixt PR & content marketing met een flinke dosis creativiteit. Het heeft hierdoor al snel het vertrouwen gewonnen van internationale brands en groepen zoals Disney, Drunk Elephant, Nivea, Eucerin, KitchenAid, & Other Stories, Moët Hennessy, Shisei-do, Primadonna, Marie-Jo, Paula's Choice, Primark en Pandora. Pure heeft ook steeds de kaart heeft getrokken van innovatief denken en innovatieve tools. Zo ontwikkelden en lanceerden zij eind 2018 de content creator app fetch – een in-house ontwikkelde, PR-driven influencer en talent app. Ondersteund door technologie gebruikt de app een pull-strategie om brands met talent te verbinden om op die manier authentieke con-tent te creëren.

Sinds de lancering liepen er al duizenden campagnes via fetch. Global brands zoals Nivea, Eucerin, Pandora, KitchenAid, Moët & Chandon, Pandora en Labello deden al een beroep op de app om content creatorsamenwerkingen op te zetten. “In het wereldwijde PR- en Content Marketing speelveld is toetreden tot Sermo de volgen-de stap in de groeistrategie Pure. De gecombineerde knowhow en ervaring van het netwerk zijn van onschatbare waarde voor de communicatiestrategie van elk merk,” aldus Stijn Verlinden, CEO van Pure.

Sermo President Ryan Woor: “We zijn heel enthousiast dat Pure onze officiële partner wordt in België. Stijn en zijn team hebben een bewezen track record in het afleveren van creatieve en effectieve campagnes met meetbare impact. We hebben verschillende gemeen-schappelijke klanten en onze waarden zijn op elkaar afgestemd. We kijken ernaar uit om in de toekomst nog meer samen te werken met dit briljante bureau.”