Qualifio opent deuren voor 8 nieuwe medewerkers

News / People

qualifioQualifio, gespecialiseerd in software voor interactieve marketing en datacollectie, groeit door en dat leidde tot de aanwerving van acht nieuwe medewerkers. De kersverse talenten zijn inmiddels werkzaam binnen de sales-, marketing- en designafdelingen op de kantoren in Parijs, Amsterdam, Madrid, Gent en Louvain-La-Neuve.

Camille Renaudin

Camille Renaudin


In het salesteam verwelkomt Qualifio zes nieuwe collega's om de acquisitie en het management van klanten te versterken. Camille Renaudin (Parijs) vervult de rol van Lead CSM Brands. Met meer dan zes jaar ervaring in het opbouwen en onderhouden van duurzame klantrelaties bij bedrijven zoals SPLIO en Content Square, sluit zij zich aan bij Qualifio om het team verder te helpen met het ontwikkelen van nieuwe processen voor klantondersteuning.
Pablo Gomez

Pablo Gomez


Pablo Gomez De Castro (Madrid) en Sofie Dewyn (Gent) zijn aan de slag gegaan als Customer Success Managers. Met vier jaar ervaring versterken Sofie en Pablo de verkoopteams in Spanje en België. Hun missie? Een optimale klantbeleving creëren door onder meer de spil te zijn tussen de klantvraag en productontwikkeling. Ze identificeren trends, ontwikkelingen en behoeften en spelen daar zo goed mogelijk op in.
Sofie Dewyn

Sofie Dewyn


Ravish Sitaldin (Amsterdam), Thierry Do (Parijs) en Laura Martinez Mata (Madrid) houden zich als Sales Development Representatives bezig met het werven van nieuwe klanten.
Ravish Sitaldin

Ravish Sitaldin


Thierry Do

Thierry Do


Laura Martinez Mata

Laura Martinez Mata


 
 
 
 
 
 
 
In Louvain-La-Neuve, het hoofdkantoor van Qualifio, zetten twee nieuwe medewerkers hun eerste stappen. Laureline Van Daele werkt er sinds kort als Web Designer en helpt het designteam met het behalen van hun doelen. Estelle Van de Velde voegt zich als Content Manager bij het marketingteam. Met meer dan drie jaar ervaring op het gebied van SEO en digitale marketing, waaronder bij Trainline, brengt Estelle veel expertise in huis. Ze zal zich met name richten op het proces van creëren, beheren en publiceren van content.
Laureline Van Daele

Laureline Van Daele


Estelle Van de Velde

Estelle Van de Velde