Qualifio opent sales hub in Gent

Communication / News / People

Elizabeta Velica

Elizabeta Velica


Qualifio, in grote delen van Europa actief met interactieve marketing en datacollectie, kondigt zeven nieuwe aanwervingen aan. Het gaat om aanwervingen in de departementen sales, marketing en R&D, verspreid over de kantoren in Parijs, Amsterdam, Gent en Louvain-La-Neuve. De nieuwe aanwervingen zijn te danken aan de sterke groei van de afgelopen maanden, zegt men bij Qualifio, maar ook door de investeringsronde eerder dit jaar. Concreet gaat het om onderstaande aanwervingen.
Valentine Bissiere

Valentine Bissiere


Valentine Bissiere (Parijs) wordt Marketing & Lead Acquisition Specialist. Valentine Bissiere heeft ervaring in event- en marketingfuncties bij onder andere Euler Hermes, AB Tasty, The Galion Project en Pirelli. Denise Maaskant (Amsterdam) wordt Customer Success Manager. Haar rol als Customer Success Manager is om de bestaande klanten nog beter te ondersteunen en het huidige niveau van gebruik te verhogen d.m.v. een success plan, trainingen en inspiratiesessies Elizabeta Velica (Gent) Business Development Manager. Met meer dan acht jaar ervaring in zowel customer service als sales, is Elizabeta nu verantwoordelijk om in Gent een sales hub te openen. Dit om Qualifio’s positie in Vlaanderen te gaan versterken.
Denise Maaskant

Denise Maaskant


In het product en R&D team, heeft Qualifio vier nieuwe aanwervingen gedaan ter ondersteuning en verbetering van hun platform: Axel Fontana (Louvain-La-Neuve), als DevOps Engineer, Guillaume Quittet (Louvain-La-Neuve), als ontwikkelaar Javascript, Jérôme Lemaire (Louvain-La-Neuve) als Technical Project Manager. In deze rol zal Jérôme de technische projecten coördineren en de Qualifio-integraties op maat uitvoeren voor klanten. En David Peeters (Louvain-La-Neuve) als Testing Engineer. Hij is verantwoordelijk voor het verbeteren van het platform door testings uit te voeren en samen te werken met het product- en IT-team.