Qualifio kent sterke groei

Communication / News

qualifioQualifio, het SaaS-platform gespecialiseerd in customer engagement en datacollectie, sloot op 30 juni 2017 zijn boekjaar af met een omzet van 2,57 miljoen euro. Dit vertegenwoordigt een omzetgroei van 53% in vergelijking met het boekjaar 2015-2016. Het jaarlijkse terugkerende inkomen groeit dit jaar voor het eerst boven de grens van twee miljoen euro dankzij 47 nieuwe abonnementen die werden afgesloten met onder andere Decathlon, Volkswagen, Michelin, TMG, Webedia en GRDF.

Deze sterke groei is enerzijds te verklaren door de internationale groei, met de opening van twee nieuwe kantoren in Amsterdam en Madrid en anderzijds door de stijgende marktvraag naar een performante tool die de brug slaat tussen customer engagement en de segmentering van de data die hieruit verzameld wordt op websites, mobiele apps en sociale media.

Qualifio profileerde zich doorheen de jaren als schakel in de data-architectuur van haar klanten en integreert CRM-systemen (Salesforce, Selligent, Actito,...), Data Management Platforms (Krux, Lotame, Adobe,...), Identity Access Management systemen (Gigya, Janrain,...) en andere onderdelen van de data-architectuur van zijn gebruikers.

Ook voor 2017-2018 verwacht Qualifio een sterke groei dankzij de uitbreiding van het team met 14 nieuwe werknemers in de kantoren in Louvain-la-Neuve, Parijs, Amsterdam en Madrid.