Quatre Mains en Julie's Lifestyle vinden het All Good

Crea / Design / News

Julie Van den Kerchove en haar blog Julie’s Lifestyle is reeds een aantal jaren toonaangevend in de wereld van keto, rauwe en veganistische dieetvoeding. Julie staat bekend om haar succesvolle receptenboeken, workshops en eigen producten onder het merk All Good. Dit bijzonder voedzame assortiment van granola, crackers, cheesecake en andere producten was een pionier en hielp mee om de keto-trend in België op de kaart te zetten. Vandaag hadden de verpakkingen een ​​upgrade nodig om het merk verder te laten groeien.

Toen All Good de kans zag om meer impact te maken op de retailmarkt, werd aan Quatre Mains gevraagd om een ​​gedurfde overgang te creëren voor de verpakking en het merk. Weg van de handgemaakte benadering naar meer impactvol, professioneel en herkenbaar. Gezien de inherente kracht van de All Good-branding en meer specifiek hun sterke A-symbool, werd besloten om het de held van elke verpakking te maken.

“Deze gedurfde keuze gesterkt door zijn positieve glimlach werd een echte blikvanger. Ziet het er goed uit, en smaakt het goed, dan is het All Good!”