Quatro wordt Thuismakers


Communication / News

353f8595-8be9-431d-804b-625ea44c3c71Interieuraannemer Quatro realiseert de belangrijkste totaalrenovatie tot nog toe. Hun eigen merk werd onder handen genomen: Quatro wordt Thuismakers. Een merknaam die in één adem de waarden van de onderneming wil noemen: "interieurs realiseren waarin mensen ‘thuiskomen’." Thuismakers zet die waarden ook in de kijker op een nieuwe locatie in Schilde.

Na meer dan 10 jaar interieurrenovaties vond Quatro dat het tijd was om het eigen merk te renoveren met een nieuwe naam. En bij die nieuwe naam hoort ook een nieuwe en moderne uitstraling. Daarom kregen niet alleen de website en de bedrijfswaarden, maar ook het logo en het design een nieuw jasje. Volgens Kristof De Meulder, zaakvoerder van Thuismakers, zal er voor klanten niets veranderen. « Onze merknaam en uitstraling mogen dan wel een makeover krijgen, aan ons ruim interieuraanbod en klantvriendelijke service wijzigt er niets. Thuismakers staat nog steeds klaar voor iedere stijl en ieders budget. En dat willen we met onze nieuwe look ook uitstralen naar de buitenwereld, » aldus De Meulder.

Thuismakers verhuisde midden april van hun oude locatie op het Cogelsplein in Deurne naar de Turnhoutsebaan in Schilde. « De nieuwe toonzaal met kijkwoning was een must, » vertelt De Meulder. « Die biedt de mogelijkheid aan onze klanten om 360° wooninspiratie op te doen en realisaties van dichtbij te bekijken. » De kijkwoning geeft bezoekers in één oogopslag een duidelijk beeld van Thuismakers’ specialiteiten. Daarnaast kunnen interieurliefhebbers en verbouwers er ook terecht voor gespecialiseerd advies op technisch vlak of op gebied van kleur- en vormgeving.