Quick transformeert studentenkot in “Giant” ballenbad

Crea / News

quickDankzij Quick, in samenwerking met Coca-Cola zero sugar, maken de gekste studenten kans op een onvergetelijke avond: tien vrienden, een dj en een kot omgebouwd tot een groot ballenbad. En omdat Quick aan alles denkt, wordt er ook een Quick Menu en een Coca-Cola zero sugar aangeboden aan alle gasten. Hoe kan je dit winnen? Zeer eenvoudig: ben je een student tussen de 13 en 26 jaar oud, bestel dan een Student Deal Menu via de MyQuick-app en behaal een van de drie hoogste scores in het online spel Match3, speciaal ontworpen voor deze gelegenheid.

De Belgen hebben hun reputatie al waargemaakt. Altijd klaar voor plezier, zijn ze steeds op zoek naar leuke activiteiten. Daarom biedt Quick jongeren onder de 26 jaar de kans om hun kot om te toveren in een enorm ballenbad. Sterker nog, de drie winnaars kunnen elk tien vrienden uitnodigen en hen trakteren op een Quick-menu en een Coca-Cola zero sugar. Dirk Lammens, Head of Marketing bij Burger Brands Belgium: “Bij elk van onze acties bevestigen we steeds opnieuw onze Belgische identiteit en onze verbondenheid met de klanten. Dit keer willen we, met een knipoog, de ludieke kant van de Belgen belichten.”

Als de avond voorbij is, krijgen de ballen een tweede leven. De winnaars zullen namelijk kunnen kiezen uit 5 objecten (waaronder een lamp, plank of dienblad), die zullen worden gemaakt van de gerecycleerde ballen. Quick komt die ophalen en zal ze verwerken tot het gekozen object. Een leuke herinnering aan hun gekke avond.