RCA en RSZ houden niet van nachtwerk

Crea / News

Ondernemers die een eerste werknemer willen aanwerven, zitten met heel wat vragen. Hoe begin je eraan? Welke formaliteiten zijn er? En wat kost het precies? De RSZ geeft antwoord op alle vragen met de website ikwilaanwerven.be, RCA leidt met een digitale campagne ondernemers ernaartoe.

Kleine ondernemers focussen vooral op hun klanten en hun producten of diensten. Maar er zijn meer petten die ze moeten opzetten. Want naast CEO zijn ze ook CFO, CMO... Rollen die vaak na de normale werkuren gespeeld worden.

Alsof dat nog niet genoeg is, brengt het aanwerven van je eerste medewerker een boel vragen met zich mee. Vragen die tijd in beslag nemen, en opnieuw nachtrust kosten. Vanuit dat inzicht maakte RCA een digitale campagne die ondernemers naar de campagnewebsite van de RSZ stuurt.

Centraal in de campagne staan twee video's. Ze tonen elk een ondernemer die aan werk is. Een normale situatie, tot een zoom-out onthult dat de ondernemer niet achter zijn bureau zit, maar in bed. Nachtwerk, dat je kan vermijden dankzij ikwilaanwerven.be.

De video's worden met foto's aangevuld in de socialmediacampagne, die getarget is op kleine ondernemers. Die kunnen dankzij deze campagne iets vroeger onder de wol. Slaapwel!