De eerste oogst Zeeuwse mosselen werd in Yerseke opgevist en bengelde wat later aan een drone richting Zeebrugge, met als eindbestemming het nieuwe pop-uprestaurant Moules Frites van Sergio Herman en Syrco Bakker. Daarmee is het nieuwe seizoen van de Zeeuwse bodemcultuurmosselen officieel afgetrapt. Een beloftevol seizoen, want volgens kenners is de kwaliteit uitzonderlijk goed. En in navolging van België heeft Nederland sinds de start van het seizoen ook zijn eerste mosselautomaat. Liefhebber Johan Boskamp haalde de eerste portie uit de muur (tot hilariteit in Villa Sporza).
Mosselen en de zomer: een traditie. Al evenzeer een traditie: RCA die in opdracht van Nederlands Mosselbureau het hele gebeuren in goede banen leidde. RCA Newsroom stond in voor de gehele persbegeleiding.
Marketing & Communication Manager bij Mediamixer
Wij zijn MediaMixer. Wij mixen media. Wij gaan voor de perfecte blend van […]
Traffic manager bij RCA
Met heel wat creatieve denkers en makers in onze groep, geflankeerd door onder […]
(Key) Account Manager bij Jimmy's
We are hiring! (Key) Account Manager The (key) Account Manager will be responsible […]
Program Manager (English Speaking) bij Wunderman Thompson
Who we are: At Wunderman Thompson we exist to inspire growth for ambitious […]