RCA versterkt PR-expertise

News / People

Jochem Goovaerts

Jochem Goovaerts


Om een nog betere wisselwerking en samenwerking met haar klanten te garanderen, blijft RCA experten aan zich binden. Zo breidt nu het team PR-specialisten verder uit. Na een afwezigheid van bijna vier jaar vervoegt Jochem Goovaerts zich opnieuw bij de bijna 20-koppige ploeg. Samen met collega Jan Van der Cruysse verzekert hij voorbereidende en begeleidende corporate PR, mediatraining en crisiscommunicatie. In september kondigde RCA al aan op een nieuwe en nog efficiëntere manier te gaan samenwerken met haar klanten, door nog meer de juiste communicatie-expertise op het juiste moment aan te reiken.
Jan Van der Cruysse

Jan Van der Cruysse


« Omdat corporate communicatie een steeds grotere strategische impact heeft, werft RCA ook nieuwe PR-experten aan, » zegt partner Bruno Leyssens. « Onze klantenportefeuille groeit en door onze nieuwe manier van werken hebben we nog meer behoefte aan de juiste man/vrouw op de juiste plaats. Daarom zochten we iemand die een rijke ervaring op vlak van corporate communicatie combineert met expertise in het geven van mediatraining en op vlak van crisiscommunicatie. Met Jochem hebben we zo iemand gevonden. Een bijkomende troef: hij kent het huis, en wij kennen hem. »
Goovaerts was bijna 15 jaar woordvoerder van de NMBS, was nadien aan de slag als woordvoerder van een minister en van Vlaams overheidsagentschap Syntra Vlaanderen, en was reeds eerder senior adviseur bij PR-bureau’s RCA en Bepublic. Van der Cruysse (reeds 4 jaar aan de slag bij RCA) was eerder journalist, communicatieverantwoordelijke bij Belgavia/Aviapartner en woordvoerder van Brussels Airport.