Red Dot voor Pars Pro Toto en Quut

Quut

Awards / Design / News

QuutHet Gentse ontwerpbureau Pars Pro Toto had reeds twee Red Dot Design Awards in zijn prijzenkast staan voor de producten 'Scoppi' en 'Alto' en nu is ook Quut Cana in de prijzen gevallen. Quut Cana (een speelse gieter) haalde het van meer dan duizend inzendingen van over de hele wereld en werd daarvoor beloond met een van de meest prestigieuze internationale designprijzen in de categorie: ‘Product Design 2017’.
QuutDat was overigens niet de enige award die Pars Pro Toto mee naar huis mocht nemen. Ook de 'Studio ID Baby Seat' die ze ontwikkelden voor Générale de téléphone werd bekroond met een Red Dot Design Award. Het is al de zesde Red Dot Design Award voor Pars Pro Toto in vijf jaar.

 Het speelgoed van Quut is ontworpen en gemaakt om lang mee te gaan. Kinderen kunnen er op het strand, in de tuin, in bad en zelfs in de sneeuw mee spelen. De bedoeling van de designers is de creativiteit van kinderen te triggeren en hen miljoenen speelmogelijkheden te bieden. In 2014 won Quut de Design Management Europe Award in de categorie 'Micro Company'.Quut