Renson vier jaar langer partner essevee

RensonEsseveePartnership

Communication / News

RensonEsseveePartnershipRenson, de marktleider in ventilatie, zonwering en terrasoverkappingen, verlengde de overeenkomst als partner van SV Zulte Waregem. Ook de komende vier jaar (1 jaar met een optie voor 3 extra seizoenen) zal het Waregemse familiebedrijf op de shirts van de bekerwinnaar prijken.

De nieuwe samenwerking houdt ook in dat Renson - samen met Cras en DL Chemicals – als eerste firma nu al instapt in het ‘Skybox’-verhaal dat aan de Gaverbeek gelanceerd wordt. Tegen januari 2018 moet de nieuwe hoektribune aan de kant van de Zuiderlaan klaar zijn om de partners van Essevee toe te laten hun klanten en contacten in deze nieuwe hospitality-formule te ontvangen.

Carl Ballière (voorzitter Essevee), Paul Renson (ceo Renson) en boegbeeld Davy De fauw zijn uiteraard blij met de verlenging van het partnership.

Essevee heeft overigens ook een partnership afgesloten met Sanas, een leverancier van sport- en voedingssupplementen. Vanaf dit seizoen gebruiken de spelers van Essevee onder andere de recovery shakes, vitaminen en mineralen van het merk. Sanas brengt expertise mee als leverancier van wielerteam Lotto-Soudal. Met Essevee maakt de firma uit Drongen haar debuut in de Jupiler Pro League.