Rode Duivels nieuwe ambassadeurs RTL PLAY

Crea / News

RTL play, het streamingplatform van het Franstalige RTL Belgium, voert de Rode Duivels op als ambassadeurs in hun nieuwe communicatiecampagne.

Romelu Lukaku, Michy Batshuayi, Jan Vertonghen, Amadou Onana en Timothy Castagne hebben hun medewerking verleend om het duivelse entertainment van RTL play in de verf te helpen zetten, klinkt het.

"Het was een strategische keuze om met de Rode Duivels samen te werken, maar we zijn ook trots om in te zetten op influencers met zo'n sterk imago," stelt Julien Brassine, Media Digital Director bij RTL Belgium. "Op die manier kan ons streamingplatform steeds relevant en geloofwaardig blijven. De doelstelling van het team achter RTL play is om een versnelde groei te realiseren en het kijkerspubliek uit te breiden zodat we het favoriete platform van de Franstalige Belgen worden die op zoek zijn naar lokaal entertainment. Bovendien loont het om te bouwen op het vertrouwen in onze nationale voetbalploeg en onze Royal Belgian Football Association (RBFA), die ons kunnen helpen een doelpubliek van sportliefhebbers te bereiken met sterke en originele sportcontent. En dat alles helemaal gratis en waar en wanneer je wilt." 

"De Rode Duivels zijn, met hun indrukwekkende imago en invloed, vormden de gedroomde ambassadeurs voor RTL play," voegt  Philippe Jaumain, Marketing & Communication Director bij RTL Belgium, toe. "Ze staan voor positieve waarden zoals moed, humor en passie en ze zijn eveneens thought leaders. Dit partnerschap is de perfecte manier om RTL play te positioneren als het gratis streamingplatform van RTL met een enorme catalogus aan premiumcontent die verduiveld interessant is."  

RTL play is het gratis streamingplatform van RTL met een catalogus aan series, films, reality tv, documentaires, comedy, sport en meer. Het is beschikbaar via smartphone, tablet, laptop en smart tv. 

Credits 

  • Creative Director: Laurent Montastruc
  • Photographe: Pieter Neirynck
  • Graphic Designer: Thomas Lebrun
  • Production et post-production: Sherpah Video Projects
  • Son: Bubbles Sound