Rossel lanceert Références Talent Acquisition Award

Agenda / Awards / News

HRM nightOp 30 maart 2017 viert de HRM Night met veel luister zijn 28ste editie. Een onmisbare afspraak voor de professionals van human resources management in België. Dankzij meerdere partners verzamelt de HRM Night elk jaar heel veel HR-professionals, maar de organisatoren verwelkomen ook bedrijfsleiders die hebben begrepen hoe belangrijk people management is voor de groei van hun organisatie. In 2016 waren er meer dan 850 deelnemers.

Die 30 maart wordt in Autoword ook de "Références Talent Acquisition Award” voor het eerst  uitgereikt. Deze award heeft als doel de beste rekruteringsprojecten en employer branding-projecten in de spotlights te zetten. De avonddeelnemers van de 28ste HRM Night zullen de winnaar die avond zelf ‘live’ verkiezen.

Bedrijven die stappen hebben gezet op vlak van rekrutering en employer branding in de loop van het voorbije jaar kunnen hun realisaties delen met de HR community. Insturen van cases kan tot 15 maart. De jury bestaat uit Jean-Paul Erhard (PeopleSphere), Hervé Lagache (Directeur Références), Christine Thiran (DRH RTBF), Michel De Boeck (Partner PwC), Véronique Vogeleer (DRH Brussels Airport) en Olivier De Raeymaecker (DG Adjoint Le Soir).