Roularta Media Group verwelkomt Luc Neysens

News / People

Luc Neysens start op 27 september 2021 als CIO en CISO (chief information security officer) bij Roularta Media Group (RMG). Zijn komst versterkt het leiderschap van de afdeling Projecten & Ontwikkeling (voordien IT).

RMG heeft een ambitieuze portefeuille van informatietechnologische projecten. De komende maanden rolt de groep tientallen projecten uit. De afdeling Projecten & Ontwikkeling vervult een sleutelrol in succesvolle innovatie bij RMG. Die innovatie sluit naadloos aan op de bestaande systemen en architectuur.

Luc Neysens heeft 17 jaar ervaring op het vlak van ITC-ontwikkeling en –infrastructuur, business intelligence en security. Hij was actief in diverse sectoren en bij zowel grote bedrijven als start-ups. Luc Neysens was onder meer aan de slag bij Belgacom, Telenet, Ericsson, Isabel, Base en House of HR.

“Ik kijk ernaar uit om bij te dragen tot de verdere digitalisering van Roularta Media Group. De informatietechnologische projecten in ontwikkeling bij RMG zijn van een groot strategisch belang. Samen met de teams van Projecten & Ontwikkeling wil ik die projecten tijdig en efficiënt opleveren,” klinkt het bij Neysens.

RMG is een Belgische beursgenoteerde multimediagroep en een marktleider op het vlak van magazinemerken (algemeen, business- en sportnieuws, vrouwen, lifestyle) en professionele merken in het Nederlands en het Frans, van lokale media in Vlaanderen (gratis streekkranten, zondagskranten, lifestylemagazines, online reclamesites, location-based advertising en networking events), van provinciekranten (Krant van West-Vlaanderen) en van financiële en businesskranten (De Tijd, L’Echo). RMG beschikt ook over het business-tv-kanaal KanaalZ/CanalZ