Roularta smult van ‘Het Lekkere Westen’


Media / News

Het-lekkere-westenWesttoer en Roularta Custom Media sloegen de handen in elkaar voor de realisatie van het magazine ‘Het Lekkere Westen’. Westtoer selecteerde voor dit magazine 132 chefs: vaklui die met 100% West-Vlaamse producten werken. Het magazine wordt verspreid via de West- en Oost-Vlaamse abonnees van de Roularta-magazines Knack, Nest en Plus en via displays bij de geselecteerde chefs.

Het magazine ‘Het Lekkere Westen’ is ondertussen al toe aan de vijfde editie. De hoofdbrok van het magazine bestaat uit een voorstelling van de 132 West-Vlaamse chefs die netjes per regio worden opgedeeld, doorspekt met talloze toeristische tips van de chefs. Daarnaast brengt het magazine een reportage over de West-Vlaamse twee-en driesterrenchefs en de zogeheten ‘prijzenpakkers’, de chefs die het voorbije jaar in de prijzen vielen. Verder verzamelt het magazine de beste West-Vlaamse bieradresjes en maak je een roadtrip door de verschillende West-Vlaamse regio’s.

Roularta Custom Media en Westtoer tekenden samen het concept uit, Roularta Custom Media verzorgde verder de lay-out, druk en verzending van het magazine. ‘Het Lekkere Westen’ telt 40 pagina’s en wordt verspreid op een oplage van 107.500 exemplaren.