Jos Donvil verkast naar het voetbalveld

Jos Donvil VOO

News / People

Jos Donvil, oud-topman van Base en VOO en nu CFO bij Nethys, zal zich op 1 oktober bij RSC Anderlecht vervoegen om er de rol als COO op zich te nemen. De club was al enige tijd op zoek naar een ervaren voetballiefhebber om de operationele werking en de dagelijkse werking op vlak van communicatie, sales en marketing verder te ontwikkelen.

“Jos heeft een zeer rijke ervaring in verschillende commerciële bedrijven en is een rasechte voetbalfan. Jos is actief als Voorzitter van FC Wambeek in het amateurvoetbal waar hij zijn club een ware metamorfose heeft laten ondergaan dankzij een duidelijke visie en een pragmatische aanpak. Als CEO van VOO heeft hij een rijke ervaring kunnen opbouwen in het vaderlandse topvoetbal op vlak van sponsoring en commercieel beleid. Hij heeft het juiste profiel om de operaties bij paars-wit te leiden,” aldus CEO Karel Van Eetvelt.

“Als grote voetbalfan ben ik zeer gelukkig aan de slag te gaan bij de grootste club van het land, en mijn met business- en voetbalervaring bij te dragen aan de bouw van het nieuwe Anderlecht,” besluit Jos Donvil.