Rudi Janssens (Var) combineert radio en TV

Media / News / People

Rudi Janssens Var fotoVanaf januari 2019 neemt Rudi Janssens, director Radio bij Var sinds 2002, de leiding van het TV-team over van Paul Driesen, die met pensioen gaat. Als sales director beheert hij zo alle commerciële relaties van Var met adverteerders en bureaus en dit voor alle merken van VRT.
Na 28 jaar bij Var gaat Paul Driesen begin 2019 dus met pensioen. "Wij danken Paul voor zijn vele jaren inzet voor VRT en Var, waarin hij sterke resultaten kon neerzetten en uitstekende connecties met klanten en partners realiseerde," zegt Saskia Schatteman (CEO Var). "Wij wensen hem het allerbeste toe voor de toekomst. Rudi Janssens gaat vanaf januari naast het radio-team ook het TV-team bij Var aansturen. Met zijn jarenlange ervaring bij Var en sterke media-expertise, is Rudi de juiste man op de juiste plaats om onze klanten te matchen met de sterke radio- en TV-merken van VRT.”
Rudi Janssens is enthousiast om naast radio- ook TV-oplossingen aan de klanten aan te reiken. "De merken die we vertegenwoordigen blijven vaste waarden en worden vandaag op alle mogelijke platformen aangeboden," stelt hij vast. "Het aansturen van beide salesteams biedt nieuwe mogelijkheden voor adverteerders die meer dan ooit multimediaal aankopen. Mijn eerste uitdaging in 2019 wordt de hernieuwing van de alliantiecontracten 2020-2021 op Eén en Canvas.”