Salesforce integreert Commerce Cloud met Facebook Dynamic Ads


Innovation / News

salesforce

Salesforce heeft op de NRF Retail Big Show in New York de integratie aangekondigd van Commerce Cloud, het enige commerciële cloudplatform voor bedrijven dat merken in staat stelt om via meerdere kanalen te handelen en die allemaal verenigd worden door een centraal beheerd platform, met Facebook Dynamic Ads. Die integratie stelt bedrijven in staat om Commerce Cloud en Facebook op nieuwe manieren te gebruiken en zo relevante productinformatie aan te bieden en de conversie aan te sturen.

Het is duidelijk dat online shoppers de retail fundamenteel veranderen doordat ze interactie met merken hebben via veel verschillende contactpunten, zoals het web, mobiel, online marktplaatsen, winkels, advertenties, mobiele apparaten en natuurlijk social media. Met Facebook Dynamic Ads kunnen klanten van Commerce Cloud hun merk en producten uitbreiden tot een omvangrijk betrokken en actief publiek. Retailers kunnen kopers terughalen naar hun site en uiteindelijk zorgen voor conversie en verkoop. Facebook Dynamic Ads presenteert relevante advertenties aan mensen die belangstelling hebben getoond op de website, in de app of elders. Als een gebruiker op een advertentie klikt, wordt hij of zij direct naar de website van de winkelier geleid voor de transactie. De rechtstreekse integratie van Commerce Cloud met Facebook en Instagram koppelt de productcatalogus aan deze platforms en plaatst de activiteit-trackingspixel van Facebook op de website. Door de rechtstreekse integratie met Facebook gaat activering snel en eenvoudig, in plaats van dat er geld en tijd gespendeerd wordt aan ontwikkelingen op maat.

Voor merken is het mooie dat ze de integratie van Commerce Cloud met Facebook kunnen gebruiken om eenvoudig producten te promoten en advertenties te beheren via hetzelfde configuratiescherm dat ze voor het beheer van hun site gebruiken. Dit is een grondbeginsel van een verenigd handelsplatform: alle handelskanalen beheren en productiever zijn vanaf één platform.

SF_Thenewshoppersjourney