Satisfaction (be)leeft Duvel

Crea / News

DuvelDuvel heeft besloten om zijn Belgisch karakter in binnen-en buitenland te laten zinderen via een nieuw cross-mediaal communicatieplatform. « BREWED TO BE LIVED » is een uitnodiging om op een intense manier van het vakmanschap van de brouwers te genieten, en dit via een reeks Duvel-momenten. De campagne werd bedacht en gerealiseerd door het Brusselse cross-communicatiebureau Satisfaction.
Van de Ardense bossen tot het strand van Oostende, van de kasseistraten in Gent tot de Luikse cafés. De schoonheid van ons land passeert de revue op het ritme van een Duvel die wordt beleefd in een intense tornado van emoties. Voor de casting kon het merk rekenen op de spontane deelname van echte Duvel-lovers. Fans van het merk werden via de sociale netwerken gecontacteerd en namen deel aan de beleving door gewoon zichzelf te spelen.
Duvel maakt geen geheim van zijn ambitie en inspanningen om wereldwijd door te breken. De campagne werd voorbije zomer gedraaid, komt nu uit in België en gaat vervolgens on air in Nederland en Frankrijk. Het merkplatform zal opduiken in uw online leven, maar ook via cinema, televisie en op het verkooppunt.

Credits:
CLIENT : DUVEL MOORTGAT
CONTACT : ANDY VAN HASSEL, KRIS STUYCK, MIEKE DE VYLDER
AGENCY : SATISFACTION
CREATIVE DIRECTOR : JOHN ISRAEL CREATIVE & ART DIRECTOR : NAM SIMONIS ACCOUNT DIRECTOR : SAMANTHA HENDLISZ
DIRECTOR : JOHN ISRAEL & NAM SIMONIS DOP : ANDERS NYDAM
DOP PRODUCT SHOTS : FRANÇOIS STARR SFX PRODUCT SHOTS : EFFECTIVE TEAM
PRODUCTION : SATISFACTION
PRODUCER : ARIANE DE SIRON
LINE PRODUCER : OLIVIER VAN CLEEMPUT (WESTCOAST)
EDITOR : JULIEN DIELS
ONLINE & POST PRODUCTION : DE MONTAGEWINKEL
MUSIC DIRECTOR : GREG REMY, EVRARD VELDEKENS
SOLO VIOLIN : SESIM BÜZDEZ
ORCHESTRA : BUDAPEST SCORING
ARRANGEMENTS : GREG REMY, EVRARD VELDEKENS & JOHN ISRAEL MIX: STUDIO DADA
CASTING : SOUMAYA PHÉLINE ABOUDA & ARIANE DE SIRON
TALENTS : ZEPHIR MOREELS, JEAN GOOSSENS, MANON ANGLADE, ANTOINE GRENEZ, GIOVANI CASTEELS, MICHELE MOTTRIE, MARIA ELISABETH, BRIEK LESAGE, JOLIEN VAN DER NOORTGATE, NICK COUSTIER, RÉMI CALMONT, LAURA CORNILLOT, JILL VRANKEN, MELISSA BASSIT
STYLING : LAURA GRYSEELS, LOLA CLABOTS
SPECIAL THANKS : ALL TALENTS, ALL EXTRA’S, RWDM, PIRON FAMILY, SABLIÈRE DE MONT-SAINT- GUIBERT, BAR DU MATIN, FEDERIC D’URSEL, ROEL (ELEPHANTEVENTS)