Save The Date: JOB DAY by PUB XP op 3 mei 2023

News / People

PUB lanceert PUB4Schools, een maandelijkse nieuwsbrief voor universiteiten en hogescholen in de wereld van communicatie, marketing, media en creativiteit. Het hele jaar door wil PUB studenten begeleiden, met hen in gesprek gaan, inspireren. Zij zijn tenslotte de toekomst.

En op 3 mei 2023 vindt de tweede editie plaats van JOB DAY by PUB XP  in The Egg (Brussel). Op deze ontmoetingsdag, open voor studenten (en recent afgestudeerden) van alle hogescholen en universiteiten in heel België, kunnen de bezoekers kennismaken met bedrijven in de communicatiewereld die stages en jobs aanbieden. De eerste editie, in mei 2022, was alvast een succes, met meer dan 500 aanwezigen. In 2023 trekt PUB naar een grotere locatie, The Egg (Brussel, op wandelafstand van Brussel-Zuid). Voor deze tweede editie vond PUB partners in ACC Belgium en Student.be. De JOB DAY focust op de richtingen communicatie, media, journalistiek, reclame, adtech, design, accountmanagement...

Bureaus, dienstenbedrijven en merken die stageplekken of jobs aanbieden binnen een van de hier vermelde richtingen, kunnen nu al hun aanwezigheid op JOB DAY by PUB XP 2023 reserveren. Voor meer informatie kunt u terecht bij bart.brusseleers@pub.be.