Save the date: online ceremony Epica Awards 2022

Awards / News

Om een maximaal aantal kijkers - en alle winnaars - te bereiken zal de uitreiking van de Epica Awards ook dit jaar weer live online te zien zijn. Deze vindt plaats op 8 december om 18.00 uur CET en wordt gestreamd op Linkedin en Youtube. Hierbij alvast de link!

Er zijn veel mooie Belgische cases geshortlisted, er zal vanuit ons land dus zeker belangstelling zijn voor de onlineceremonie. Bekijk alle Grand Prix- en Gold-winnaars, evenals fragmenten van het Grand Prix-jurydebat in Londen. De zilveren en bronzen winnaars worden de volgende dag, 9 december, op de Epica Awards-site geplaatst. Alle winnaars zijn gekozen na zorgvuldige analyse door onze unieke jury van vooraanstaande journalisten uit de vakpers, zoals dat heet (en het mag dus niet verbazen dat PUB daarin vertegenwoordigd is).
De juryvoorzitter dit jaar is David Griner, de voormalige internationale redacteur van Adweek en medeoprichter van de non-profit Creative Ladder, die streeft naar meer diversiteit in de reclame-industrie.
Mark Tungate, redacteur van de Epica Awards, zegt hierover: "In de afgelopen jaren hebben we gemerkt dat een live streamed evenement een efficiënte en democratische manier is om een groot publiek te bereiken, waardoor iedereen die kijkt het winnende werk met ons kan vieren. Voel je dus vrij om op de grote dag een stoel te pakken, maak het jezelf gemakkelijk - en geniet van de inspiratie."
Sinds 1987 worden de Epica Awards uitsluitend beoordeeld door journalisten die gespecialiseerd zijn in hun vakgebied, wat waardevolle PR-aandacht oplevert en tegelijk objectiviteit garandeert. Alle winnaars worden bij voorbaat gefeliciteerd.