Save the date : UMADay 2019 op 27 november 2019

Agenda / Communication / Media / News

together unsplashDe derde editie van de UMA Day vindt plaats op 27 november in het auditorium 2000 van de Heizel. Op de jaarlijkse bijeenkomst van de teams van de UMA-leden (United Media Agencies) geven de verenigde mediabureaus het woord aan de nieuwe generatie mediastrategen en experten. François Chaudoir, voorzitter van de UMA, legt uit: "De jonge talenten van de UMA nodigen alle Belgische media uit tot een confrontatie over de toekomst van onze industrie en de strategische beslissingen waarvoor we staan om ons gediversifieerd en levensvatbaar medialandschap in stand te houden." Voor de samenstelling van het programma van de UMA Day inspireert men zich bij de Franse collega's, die op 5 september tijdens de “Rencontres UDECAM” uitvoerig de toekomst van het hele media-ecosysteem toelichtten.

"We willen vooral ideeën en visies uitwisselen over de toekomst van alle expertises in ons vakgebied," zegt Jos Van Campenhout, woordvoerder van de UMA, "dus is het zinvol om in te spelen op de vagen en uitdagingen van jonge mediastrategen. De UMA marcom commissie heeft een programmacomité opgericht waarin niet minder dan 17 jongeren zetelen uit alle mediabureaus, om het programma samen te stellen. Zij stellen de lijst met sprekers op en beslissen over de thema's die aan bod komen en de manier waarop deze in debatten, video's of korte presentaties worden behandeld. Datzelfde comité zal de komende weken ook verantwoordelijk zijn voor de communicatie rond de "UMA Get together."

Het volledige programma wordt begin oktober gepubliceerd op www.uma.be, met een link voor de inschrijvingen. Adverteerders en teams van mediabureaus (UMA-leden) worden door UMA uitgenodigd; mediapartners, bureaus, instituten, etc. kunnen zich inschrijven voor € 125 per persoon.