Schenker en Samsonite houden van Team Belgium

Communication / News

BOIC SchenkerSchenker verlengt zijn overeenkomst met het Belgisch Olympisch & Interfederaal Comité (BOIC) tot en met 2018. Dat maakt het tot exclusief supplier logistieke dienstverlening van het BOIC. Het bedrijf is gespecialiseerd in de transport en logistieke sector. Schenker nv is de Belgische vestiging van DB Schenker Logistics en heeft uitgebreide ervaring als geïntegreerde logistiek dienstverlener.

DB Schenker Sportsevents is een team van experts in evenement- en sportlogistiek dat een ruime ervaring heeft met logistieke diensten voor grote internationale sportevenementen zoals de Olympische Spelen (bijv. gespecialiseerd door-to-door–transport; douane-inklaring; diensten ter plaatse, zoals opslag, aanlevering van heftrucks en andere specifieke transportmaterialen- en benodigdheden, enz.). Het BOIC kan door deze samenwerking rekenen op één centraal aanspreekpunt voor de planning, coördinatie en organisatie van logistieke diensten.

BOIC samsonite

En ook Samsonite, official supplier van Team Belgium, verlengt zijn samenwerking voor de Olympiade 2020. Samsonite zal zowel voor Team Belgium als het Belgian Paralympic Team reiskoffers leveren voor de Olympische Winterspelen van PyeongChang in 2018 en de Olympische Zomerspelen van Tokyo in 2020. Voor de Olympische Spelen van Rio in 2016 heeft Samsonite de Curv-koffer voor Team Belgium van een specifiek design voorzien.