Secondfloor versterkt digitale positie met Alexis Picard

News / People

Alexis Picard OKSecondfloor kondigt de komst aan van Alexis Picard, de voormalig cco van MEC Belgium, als digital & media strategist. Na de ontwikkeling van de digitale divisie van MEC Belgium en het werken aan crossfunctionele strategieën voor veel lokale en internationale adverteerders, zal Alexis Picard de online expertise van het bureau consolideren, maar ook haar expertise op het gebied van consultancy wanneer merken op zoek zijn naar nieuwe informatie, zakelijke oplossingen en innovatieve strategieën.
« Met zijn digitale en media-expertise, voltooit Alexis de strategische afdeling van het bureau dat zich uitbreidt. Zijn bijdrage aan zaken als Nestlé Waters, Troc International, Domitys en vele actuele pitches ligt voor ons voor de hand, » vertelt Olivier Bialek.
Alexis Picard vult aan: « Deelnemen aan het team van de tweede verdieping is een thuiskomst. Deelnemen aan een project waarvan de dynamiek en snelheid geen gemeenschappelijke maat hebben met de belangrijkste groepen van communicatie is een dagelijkse uitdaging die opwindend is. »