See/d the Future tijdens AE’s Hackathon

Agenda / News

AE HackathonWat als we de uitdagingen van vandaag vanuit een nieuw perspectief bekijken en oplossingen bouwen voor een betere toekomst? Dat is waar deze 6de editie van AE’s Hackathon op donderdag 16 en vrijdag 17 mei in Leuven zich op focust. Inzetten op de allernieuwste technologieën om daarmee producten en services te bouwen die écht het verschil maken. Denk hierbij verder dan digitaal zoals we dat nu kennen. Denk aan VR, AI en AR die nieuwe layers toevoegen aan interacties met anderen – mensen of bedrijven.
AE HackathonOp de Hackathon, die op donderdag 16 mei om 8 uur van start gaat en pas 36 uur later eindigt, kom je toepassingen tegen voor heel wat verschillende bedrijfstakken. Gedurende 36 uur zoeken AE-consultants en bedrijven zoals KBC, Colruyt en Wolters Kluwer naar concrete oplossingen voor noden en uitdagingen waar hun klanten mee te maken hebben.
AE HackathonHet thema van deze editie: See/d the Future. Dit jaar zetten ze in op de kracht van de nieuwste technologieën zoals VR, AI en AR. Zo zal Brussels Airport Company zijn passagiersstromen proberen te visualiseren. Het slotevent op vrijdag 17 mei start voor journalisten met een Open Tour tussen 15 en 16 uur. Om 19u30 worden de awards voor het beste businessidee en het beste technisch uitgewerkte idee uitgedeeld.
AE HackathonIn de jury zetelen Hans Robben, Innovation Lead bij Seth & Dunn (Innovatiehub AE), Patrick Kestens, CEO Corda Incubator, Maarten Weyn, Professor UA, imec IDlab, Jeroen Haegebaert, Principal Technical Consultant, AE, en Isabelle François, Managing Director bij Health House. Voor meer over deze Hackathon surft u naar de website van AE.