Semetis wordt Facebook Premium Partner

Marketing / News

Facebook heeft officieel zijn Facebook Marketing Partner Program gelanceerd. Dat programma is specifiek ontwikkeld voor bureaus die advertentiecampagnes beheren namens merken of andere bedrijven. Het biedt ondersteuning, tools en specifieke middelen om bureaus te helpen om het succes van hun klanten op de Facebook-platforms te versnellen.

Met het programma rangschikt Facebook al zijn partnerbureaus in drie tiers: account, preferred and premium. De ranking is gebaseerd op verschillende criteria: media-investeringen, product en feature toepassingen, kennis, enz. Semetis werd officieel geselecteerd als een van de weinige premium partners in de Benelux markt.

“Dit is geweldig nieuws en belangrijker nog een fantastische erkenning voor het werk, de tijd en de middelen dat we hebben geïnvesteerd in het opbouwen van onze social advertising expertise. Facebook is een sterke speler met een duidelijke visie. Ze slaagden erin de afgelopen jaren hun producten en services continu te verbeteren. We kijken ernaar uit om sterke projecten te ontwikkelen in het belang van onze klanten,” zegt Julien De Visscher, business director van Semetis.