Serviceplan is officieel een Great Place to Work

Communication / News

Het jaar 2023 begon sterk voor Serviceplan. In januari werd hun House of Communication in Brussel bekroond met de Great Place to Work-certificering.   

Great Place to Work maakt het voor bedrijven gemakkelijk om medewerkers te onderzoeken, bruikbare inzichten te ontdekken en erkenning te krijgen voor hun uitmuntende bedrijfscultuur. Hun missie is om een betere wereld op te bouwen door organisaties te helpen ‘Great Places to Work For All’ te worden.   

In december nodigde Serviceplan haar medewerkers, stagiairs en lange-termijn freelancers uit om een anonieme digitale enquête van 60 vragen over hun werkervaring te beantwoorden. 70% van alle antwoorden had een score van 4 of 5 op 5 nodig. Met een deelnamepercentage van 78% haalden ze gemakkelijk het minimumaantal deelnemers dat nodig was om de quotering geldig te maken.   

Toen de resultaten in januari bekend werden gemaakt, vernam Serviceplan dat zij een indrukwekkende 87% scoorden als ‘Great Place to Work’.   

Het bureau scoort het hoogst op intimiteit, rechtvaardigheid en kameraadschap. Deze categorieën meten onder andere het plezier dat mensen beleven aan hun collega's, de bevordering van inclusief gedrag door het management en het gevoel van plezier en vrijheid van de werknemer om zich te uiten in de werkomgeving.