Serviceplan Make Benelux ‘intense’ voor Armani Beauty

Crea / News

Serviceplan Make Benelux werkte samen met Armani Beauty, een luxemerk onder de L'Oréal-groep, om zijn nieuwste geur aan te kondigen: SI Intense.

Het bureau creëerde een breed scala aan gedrukte en digitale visuele elementen voor deze lancering. Deze materialen werden prominent getoond in gerenommeerde winkels zoals Inno, Bijenkorf en ICI Paris XL in België en Nederland. Het voorziene materiaal speelde ook een belangrijke rol tijdens lanceringsevenementen in Brussel en Amsterdam.

“De omvang van het bereik en het aantal indrukken van deze campagne onder het beoogde publiek is werkelijk indrukwekkend, en we zijn vereerd om een rol te hebben gespeeld in het succes ervan,” klinkt het bij Serviceplan Make Benelux. “Armani Beauty eiste voortreffelijk artwork en een vlekkeloze uitvoering om het hoogste kwaliteitsniveau te waarborgen. Ons antwoord was het implementeren van een unieke agile aanpak met toegewijde ontwerpers die niet alleen uitzonderlijke artistieke vaardigheden bezitten, maar ook de pet van projectmanagers opzetten. Dit stelt hen in staat om directe communicatie met de marketingteams tot stand te brengen, waardoor naadloze samenwerking en onberispelijke levering van eersteklas kunstwerken wordt gegarandeerd.”

Credits

Graphic Designers : Zaia Tachfit – Redgie Stalpaert – Paul Follezou – Dinahlee Cameriere

Project Managers : Zaia Tachfit – Redgie Stalpaert

Studio Managers : Veronique Renier – Bert de Blauw

Managing Director : Monia Kayila

Client : Armani Beauty (L’Oréal group)