Serviceplan Make bundelt de krachten met Kérastase

Crea / News

Serviceplan Make heeft zich aangesloten bij het haarverzorgingsmerk Kérastase voor de lancering van hun nieuwste producten. Het hart van deze samenwerking wordt gevormd door de actrice Sydney Sweeney, die het nieuwe gezicht van Kérastase is.

Om het partnerschap en de lancering van de nieuwste Kérastase-producten te vieren, heeft Serviceplan Make een campagne op verschillende platforms georkestreerd. Het pronkstuk van de campagne is een tram met afbeeldingen van Kérastase, die door de straten van Amsterdam rijdt. 

Als aanvulling op de tramcampagne is digitale inhoud gecreëerd voor socialemediaplatforms: van video's die de effectiviteit van Kérastase-producten benadrukken tot berichten met Sydney Sweeney zelf in de hoofdrol. Die digitale inhoud is ontworpen om enthousiasme rondom het merk te genereren. Bovendien heeft Serviceplan Make gedrukte materialen ontworpen die worden verspreid naar kapsalons in België en Nederland. 

Credits:

Graphic Designers : Paul Follezou – Dinahlee Cameriere – David Laurent –Jeffrey Gijsen – Karen Post – Isa Dammers - Christopher Perri – Kevin Charton

Project Managers : Tatevik Petrosyan – Zina Chenani – Kieu Tien To Hoang – Cyriane de Portocarrero – Hedwhich Hornstra

Studio Managers : Veronique Renier – Bert de Blauw

Managing Director : Monia Kayila

Client : L’Oréal Group Benelux, Kérastase