Serviceplan Solutions verwelkomt nieuwe collega's

News / People

Het team van Serviceplan Solutions blijft groeien. Het bureau had het genoegen om het academiejaar in te zetten met enkele nieuwe teamgenoten.

Quentin Bauw is motion en graphic designer, maar doet niet alleen 3D-simulaties. Hij zal werken voor alle klanten. “Na mijn Master in Filmproductie aan de Met Film School in Londen begon ik te werken voor de Omnicom groep in Londen als junior content producer. Na een stevige ervaring in de Britse reclame-industrie ben ik teruggekomen naar Brussel waar ik werkte voor Altavia, Publicis en nu Serviceplan. Mijn portfolio omvat onder meer BMW, FCA, GSK, Nivea, L'Oréal, Lost Frequencies en Proximus,” vertelt hij.

Zaïa Tachfit is de nieuwe graphic designer van Serviceplan Solutions voor Lancôme. Zij zal voornamelijk werken voor de luxedivisie van L'Oréal, in direct contact met hun team. “Afgestudeerd in Visuele en Ruimtelijke Kunsten in 2019 heb ik twee jaar gewerkt als product- en graphic designer voor veel verschillende merken. Op zoek naar een job in de cosmeticawereld belandde ik bij Serviceplan als Graphic Designer voor L'Oréal Luxe,” aldus Tachfit.

Tot slot Bernard Durant, een nieuwe teamgenoot die zich een paar dagen geleden bij Serviceplan Solutions vervoegde. Ik ben meer dan 25 jaar geleden als autodidact in DTP begonnen. Ik begon te werken in een klein productiebedrijf en daarna in grotere bureaus, waaronder Wunderman Thompson Antwerpen gedurende 11 jaar. Hierdoor heb ik veel ervaring opgedaan op dit gebied en werk ik nu voor Serviceplan Solutions als grafisch ontwerper,” klinkt het.