Sherlock spoort Searchmetrics op

Communication / News

searchmetrics screen_topic-explorer_ENHet Antwerps SEO-bureau Sherlock SEO Agency wordt partner van Searchmetrics, een wereldspeler in enterprise SEO en contentmarketing. Het is de eerste keer dat een Belgische speler wordt benoemd als officiële Searchmetrics Ruby partner.Sherlock

Met het partnerprogramma van Searchmetrics wil Sherlock een versnelling hoger schakelen, zegt zaakvoerder Jef Van Gool: “Onze klanten hebben vooral nood aan een holistische en geïntegreerde aanpak. Als SEO-bureau kunnen we nu nog beter klanten helpen die aanwezig zijn op verschillende internationale markten. We kunnen doorgedreven reporting doen voor alle stakeholders en sterk besparen op het maken van kwalitatieve content. Searchmetrics stelt ons in staat om onze klanten datagedreven beslissingen te laten nemen met een nog grotere kans op succes.”

Ook Searchmetrics is enthousiast over de samenwerking met Sherlock SEO Agency. “We zijn altijd getriggerd als we met een partij kunnen samenwerken die dezelfde visie heeft over een holistische content aanpak. Ik ben ervan overtuigd dat we zo sneller onze gezamenlijke doelstellingen zullen bereiken,” klinkt het bij Dagny Koch, VP partner development bij Searchmetrics.