Simon Laval wordt business manager Befirm Bepublic Group

News / People

Befirm, het pr-bureau gespecialiseerd in financiële communicatie en communicatie voor financiële bedrijven, breidt uit met een business manager. Simon Laval, sinds 15 jaar zelfstandig pr en social media consultant, zal de functie vanaf mei 2021 invullen. Befirm is een onderdeel van Bepublic Group, het pr- en strategisch communicatiebedrijf onder leiding van managing directors Sara Vercauteren en Anja Peleman. Simon Laval zal zich dus ook bij het managementteam van Bepublic Group vervoegen.

“We kijken uit naar de komst van Simon in ons team van Bepublic Group. Tot op heden was er nog geen business manager voor Befirm,” zeggen Anja Peleman en Sara Vercauteren, managing directors van Bepublic Group. Omdat we mooie ambities hebben voor ons bureau dat gespecialiseerd is in financiële en corporate communicatie, zochten we een gedreven en enthousiast profiel om dit te leiden. Dit hebben we gevonden in Simon. Hij zal ook een leidende rol hebben in het verder uitbouwen van ons Franstalig netwerk voor heel onze groep. Simon is gepokt en gemazeld in de pr-wereld en heeft een groot netwerk bij journalisten. We wensen hem een warm welkom.”

Ik ga deze nieuwe uitdaging met heel veel plezier en enthousiasme aan. Het is een unieke kans om de expertise van Bepublic Group ook in Franstalig België bekend te maken,” vertelt Simon Laval. Creativiteit in persrelaties heeft immers nog een mooie toekomst voor de boeg: steun verlenen aan mijn collega's van Befirm bij het uitrollen van nieuwe innovatieve en ambitieuze campagnes, steeds in overeenstemming met de kwaliteitsnorm die Befirm de afgelopen jaren heeft vastgelegd op de markt, wordt mijn leidmotief.” 

Bepublic Group is een pr- en strategisch communicatiebureau dat al bijna 10 jaar bedrijven en organisaties begeleidt bij hun communicatie. Journalistieke pr maakt Bepublic Group uniek in de markt. Het 20-koppig team, bestaande uit ex-journalisten en communicatie-experten, heeft een uitgebreid netwerk van journalisten en opinion leaders. 

Bepublic Group bestaat uit drie bureaus: Bepublic (pr- en communicatieadvies voor brede waaier van organisaties), Bereal (vastgoedcommunicatie) en Befirm.

Befirm is gespecialiseerd in financiële communicatie voor fondsenklanten en corporate communicatie voor financiële organisaties in breder zin. Een greep uit de Befirm-klanten: Santander Consumer Bank, Hiscox, Schroders, Flossbach, Triodos, Lazard, Robeco, enz.