Sleepover in het stadion met Telenet en Wave

Crea / News

Telenet en WAVE maken de droom van elke sportfan waar. Onder het motto #KlaarVoorMorgen introduceren ze een activatie waarbij fans de kans krijgen om de nacht door te brengen in hun geliefde stadion. Volgens WAVE is het de eerste keer dat zo'n unieke glampingexperience plaatsvindt binnen verschillende sporttakken. 

WAVE, het fancentric sports, music en lifestyle bureau, is in opdracht van Telenet op zoek gegaan naar een activatie die Telenet Delight tot bij de fans brengt van clubs met Telenet als partner: KAA Gent & KV Mechelen (voetbal), Telenet Antwerp Giants (basketbal) en de Telenet Superprestige (veldrijden).

Voor die uitdaging heeft WAVE de Telenet slogan 'Klaar Voor Morgen' behoorlijk letterlijk genomen. Want dankzij sponsor Telenet maken fans nu kans op een sleepover bij hun favoriete club of team, de avond en nacht vóór de wedstrijd. Het programma duurt 24 uur en dat in de setting van de club. Van een privérondleiding, een diner & een ontbijt, activiteiten en verrassingen met club legendes - tot aan de effectieve wedstrijd: de Telenet Fan Nights!

Er vonden al twee Telenet Fan Nights plaats: een in het stadion van KV Mechelen en een op het iconische parcours van de Telenet Superprestige in Heusden-Zolder, gehost door Niels Albert. De socialmediawedstrijd om kans te maken op een overnachting in het stadion van KAA Gent loopt momenteel nog. In februari volgt er nog een Telenet Fan Night bij de Antwerp Giants.

Een kans wagen is nog mogelijk. Daarvoor houden fans best de Instagram- en Facebookpagina van KAA Gent en de Telenet Antwerp Giants in de gaten. WAVE was niet alleen verantwoordelijk voor het concept maar ook voor de volledige online campagne met als doel zo veel mogelijk fans, engagement en positieve Telenet Awareness te bereiken. Bij de productionele en logistieke uitvoering van de Fan Nights werd WAVE ondersteund door Butik Agency en de betreffende clubs.

 

Credits

Client: Telenet
Client contact: Tom Guetens
Agency: WAVE
Founder & CEO: Kurt Tuypens
Partner & managing director: Koen Heyvaert
Strategic director: Veronika Yukalova
Creative director: Bertel Van Gansbeke
Senior creative: Yannis Samar
Creative team: Glenn De Kerpel & Fien Beeckman
Account management: Tom Sercu & Louis Overmeire
Production partner: Butik Agency