Snorrende samenwerking tussen Maxi Zoo & MediaCom

Budgets / Crea / News

MediaCom haalde Maxi Zoo als nieuwe klant binnen. Na een multi-market pitch, geleid vanuit Duitsland, is MediaCom aangesteld om de mediaplanning van Maxi Zoo te verzorgen. De eerste campagnes zijn al gelanceerd in Luxemburg, België volgt.

Maxi Zoo maakt deel uit van Fressnapf Group, Europees marktleider in huisdierproducten. De winkelketen heeft meer dan 2.000 winkels in Europa, waaronder 50 in België, en heeft ambitieuze plannen om het aantal winkels in België het komende jaar verder uit te breiden. Het bedrijf heeft een sterke reputatie opgebouwd door het aanbieden van hoogwaardige producten tegen betaalbare prijzen en uitstekende klantenservice. MediaCom was in staat inzichten en strategische benaderingen te leveren die echt klantgericht zijn en zijn afgestemd op de customer journey en de behoeften van huisdiereigenaren.  Het team van het bureau zal verantwoordelijk zijn voor het ontwikkelen en uitvoeren van een mediaplanning die Maxi Zoo helpt haar doelgroep via diverse kanalen te bereiken. "We zijn verheugd om samen te werken met retailer Maxi Zoo, de Europese marktleider in huisdierproducten," zegt Geraldine Dellicour, Client Lead & Co-Managing Director van MediaCom Belgium. "Ons team is enthousiast om hun creativiteit en expertise naar deze samenwerking te brengen, en we zijn toegewijd om Maxi Zoo te helpen haar doelen te bereiken."

Eén ding dat deze samenwerking bijzonder opwindend maakt voor MediaCom is dat het merendeel van het bureau haar werknemers zelf huisdieren heeft. "We kennen uit eerste hand de liefde en toewijding die huisdiereigenaren hebben voor hun harige vrienden", vertelt Kris Schelck, Connection Planner. "We zien onszelf als partner van Maxi Zoo, zijn gepassioneerd om hen te helpen verbinden met huisdiereigenaren en hen te voorzien van de best mogelijke producten en diensten."

De eerste campagne voor Maxi Zoo in België werd vorige week gelanceerd. De campagne richt zich op het benadrukken van het assortiment hoogwaardige producten tegen de laagst mogelijke prijs bij Maxi Zoo, evenals het engagement van het bedrijf om uitzonderlijke klantenservice te bieden.

https://www.youtube.com/watch?v=4hok6mZhPvs