SodaStream wuift Game of Thrones vaarwel

Crea / News

SodastreamSodaStream onthult vandaag zijn nieuwste videocampagne ‘Say Goodbye’ met ‘Game of Thrones’-acteurs Thor Bjornsson alias ‘The Mountain’, Hanna Waddingham alias ‘Septa’ en Kristian Nairn alias ‘Hodor’. In de video worstelen de acteurs in alledaagse situaties met plastic wegwerpflessen en realiseren ze zich dat ze er maar beter afscheid van nemen. De campagne benadrukt eens te meer de duurzame boodschap van SodaStream.
“We zoeken altijd naar leuke en originele manieren om duidelijk te maken dat we ook op een milieuvriendelijke wijze van bruisende drankjes kunnen genieten,” zegt Tamara Kroon, marketing manager van SodaStream Benelux. “We moedigen consumenten aan om ‘dag’ te zeggen tegen wegwerpplastic, en ‘hallo’ tegen herbruikbare oplossingen. En bovendien hoef je zo niet meer met onnodige zware gewichten te zeulen. De campagne sluit mooi aan bij ons partnership met Mei Plasticvrij.”
De video is een speciale remake van een bestaande SodaStream-campagne uit 2017. Het is niet de eerste keer dat GOT-sterren in een video van SodaStream verschijnen, maar deze keer komen ze allemaal samen voor een definitief afscheid.