Sofie Sermon treedt toe tot managementteam Ogilvy Social.Lab

News / People

Ogilvy Social.Lab heeft Sofie Sermon benoemd tot operations director. Met meer dan vijf jaar toegewijde dienst binnen OSL brengt Sermon uitgebreide ervaring en expertise naar haar nieuwe functie, waarmee ze het managementteam van het bureau in België verder versterkt.

Sermons traject bij Ogilvy begon in 2009 bij Ogilvy One waar ze campagnes beheerde voor gerenommeerde klanten als Pfizer, Mercedes-Benz, Nestlé en Visit Flanders. Na een korte periode bij Boondoggle keerde ze in 2018 terug naar Ogilvy Social.Lab en groeide gestaag door tot group account director in 2021.

Sofie Sermon heeft tijdens haar carrière veelzijdigheid en bekwaamheid getoond, met eerdere functies bij bureaus als MotuNuï, Ad!dict Creative Lab en Thepubagency (nu bekend als true.agency). Bij Ogilvy Social.Lab heeft ze zich onlangs gericht op EU-instellingen en Belgische overheidsinstanties, waarmee ze haar aanpassingsvermogen in verschillende sectoren bewijst.

"Ik ben dankbaar en blij dat ik de kans krijg om Operations Director te worden," reageert Sermon. "Het getuigt van het vertrouwen dat de leiding van ons agentschap in mij stelt en van de samenwerkingsgeest van ons team. Ik kijk ernaar uit om operationele uitmuntendheid te bevorderen terwijl we samen aan deze nieuwe uitdaging beginnen."

"Sofie brengt een enorme diepte van operationele expertise en nauwgezetheid in ons team," klinkt het bij Rob Hill, CEO van Ogilvy Social.Lab. "Ze is een uitzonderlijk bekwame professional met een uitstekende omgangsvorm. Ze haalt het beste uit mensen en teams en we kijken uit naar haar bijdrage aan de bredere Ogilvy Social Lab business."