Soniq Award 2023: de jury!

Awards / Media / News

De namen van de achtkoppige jury van de Soniq Award 2023 zijn bekend. Deze wedstrijd is ondertussen aan zijn 4de editie toe en reikt een prijs uit in vier categorieën. Naast de oorspronkelijke “Sonic Branding” is er met  “Best Use of Radio” aandacht voor het gebruik van radio als motor voor commercieel succes. Met “Best Innovation In Audio” wil VIA vernieuwende initiatieven in het brede domein van audio in de spotlight brengen. Tot slot wordt er in  “Best Branded Audio content” gezocht naar merken die zich positioneren via de inzet van audio content– on demand of lineair.

De juryleden brengen verschillende competenties aan, elk vanuit een andere invalshoek. Er zitten zowel creatieven, producers, adverteerders, radiomensen, agency- als associatie profielen bij. De jury voorzitter is zoals vorig jaar Paul Wauters (auteur, creatief directeur). De andere namen van de 8 koppige jury: Kim Beyns (NGroup), Leen Renders (Geluidshuis), Zaki Lahbib (UBA) , Myriam Maes (FamousGrey), Thierry Mars (Egta), Catherine Ducamp (BNP Paribas Fortis) et Hakim Zemni (Insites Consulting).

De deadline voor het insturen van dossiers is vastgesteld op 19 januari, middernacht.
Alle informatie over deze awards kan gevonden worden op https://thinkvia.be/soniq/.

De Soniq Award 2023-winnaars zullen worden onthuld op 16 februari 2022 op het event Soniq – The Audio Celebration, dat online zal plaatsvinden in de ochtend, tijdens een “radiofonische videopresentatie” van 9 tot 10uur. Het is nu al mogelijk om u in te schrijven voor dit (gratis) evenement, via deze link.