SONIQ AWARD: DE NOMINATIES ZIJN BEKEND

Agenda / Awards / News

  • 25/02/2021
    08:45 - 10:00

Op 25 februari weten we wie er met een Soniq Award 2021 naar huis gaat. Zin om een prognose te maken? Dat kan, want de genomineerden zijn gekend.

In de categorie ‘Best Use of Radio’ zijn er vijf nominaties: Aldi, Devos Lemmens, EG, Smartphoto en Torfs. In deze categorie worden drie prijzen uitgereikt (Gold/Silver/Bronze). In de categorie ‘Audio Innovation’ strijden de volgende drie deelnemers voor de award: MIVB/STIB, Proleague en Studio Sonart. Tot slot is er de categorie ‘Sonic Branding’, waar Devos Lemmens, Lidl of Engie met de award aan de haal zal gaan.

De winnaars worden onthuld op 25 februari tijdens het online event Soniq – the audio celebration, dat ’s ochtends door zal gaan van 08u45 tot 10u. Ella Leyers en Marie-France Vodikulwakidi zullen deze morning show in goede banen leiden.

Afwisselend met de uitreiking van de awards zijn er ook de Soniq Talks. Martin Vinter (Ebiquity UK) zal iets meer vertellen over ‘The Strength of Radio for Growing Brands – Re-evaluating Media’, Antoon Van der Steichel (IPSOS) geeft een overzicht van ‘De stand van digitaal radio luisteren in België’ en Katerina Borovska (Egta) overloopt ‘How to Use Voice in Advertising – International Case Studies’.

Dit seminar wordt georganiseerd door VIA in samenwerking met Boris Agency en Mediamixer. Gratis inschrijven kan op www.thinkvia.be.