Sophie Lambert (Blue Chilli) versterkt All Colors of Communication

News

SOPHIE LAMBERT

SOPHIE LAMBERT


Door twee Franstalige medewerkers aan boord te halen is communicatiehub All Colors of Communication klaar om verder te groeien in het Franstalig landsgedeelte (en het Groothertogdom Luxemburg). Sophie Lambert, oprichter en managing director van het PR-bureau Blue Chilli, wordt communication strategist en streeft ernaar het klantenbestand in het zuiden van het land te ontwikkelen. En als integrated communications consultant wordt Rodrigue Delépine verantwoordelijk voor het versterken van de interesses en reputatie van bestaande klanten in Franstalige media. “All Colors of Communication is altijd gepercipieerd als een Benelux-agency met Vlaamse roots. Met de aanwerving van Sophie en Rodrigue bieden we hierop een onmiddellijk antwoord. Bovendien zorgt dit ook voor nieuwe kansen om de Franstalige en Luxemburgse markt te veroveren. Onze expertise, gekoppeld aan het netwerk van Sophie en Rodrigue moet tot een veelkleurig vuurwerk leiden. De succesvolle samenwerking met Cyber Security Management is hiervan al het eerste positieve resultaat,” aldus Kristof De Roeck, managing director van All Colors of Communication.

Sophie Lambert (45 jaar) brengt 21 jaar ervaring in journalistiek en persrelaties mee. Na haar studies communicatiewetenschappen aan de ULB begon ze haar loopbaan als journalist bij Sud Presse Group en vervolgens bij persagentschap Belga. In 2002 maakte ze de overstap naar PR, onder meer als woordvoerder voor de Stad Brussel. Als accountmanager bij een PR-bureau leerde ze de kneepjes van het vak door enkele grote accounts te beheren, zoals Quentris, Texas Instruments, Easi, Daimler-Chrysler en Skynet. In 2007 richtte ze haar eigen communicatiebureau Blue Chilli op, gespecialiseerd in PR, copywriting, community management en video nieuws. Klanten zijn onder meer Ricoh, Alcatel Mobile, Lidl, Saxo Bank en Infobel. Sinds 2017 is ze ook docente mediarelaties aan de Brusselse hogeschool IHECS. Bij All Colors of Communication wordt ze verantwoordelijk voor de ontwikkeling van de klantenportefeuille in het zuiden van het land. Zij zal een team Franstalige medewerkers leiden dat zich toelegt op deze nieuwe accounts. “Een uitdaging die ik met enthousiasme en professionaliteit aanga. Ik ben blij dat ik nu deel uitmaak van een groter bureau waarbij ik zal kunnen rekenen op een multidisciplinair team van 27 professionals," vertelt Sophie Lambert.

RODRIGUE DELEPINE

RODRIGUE DELEPINE

Rodrigue Delépine (26) is sinds februari aan de slag als integrated communications consultant. Na zijn studies taal- en letterkunde (Vrije Universiteit Brussel) en meertalige businesscommunicatie (Universiteit Antwerpen) deed hij ervaring op als consultant bij diverse communicatiebureaus. Hij scherpte er zijn skills aan op vlak van projectmanagement, digital & offline marketing, copywriting en mediarelaties. Als geboren Franstalige kent hij het Franstalig medialandschap als zijn broekzak. Naast het beheren van enkele bestaande accounts zal hij vooral Sophie Lambert ondersteunen bij de verdere uitbouw op de Waalse en Brusselse markt. Rodrigue: “Het is een ongelooflijke ervaring om met een zeer dynamisch team professionals te mogen samenwerken aan uiteenlopende projecten. En waar je vanaf dag 1 echt voelt dat je deel uitmaakt van die ploeg.