SponsorLive maakt namen van eerste sprekers bekend

Awards / News

Op donderdag 17 november vindt in Docks Dome in Brussel een nieuwe editie van SponsorLive plaats. Op dit jaarlijkse congres van de European Sponsorship Association komen topsprekers van over heel Europa aan het woord. De uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards is de traditionele afsluiter van SponsorLive.

Met Stuart Wareman en Hege Irene Asplund zijn de namen van de eerste sprekers van SponsorLive 2022 bekend. Wareman is Global SVP Experiences, Events & Sponsorship bij Accor en sponsor van Paris Saint-Germain, de Olympische en Paralympische Spelen van Parijs 2024 en de Accor Arena. Asplund is hoofd Cultural Sponsorship bij OBOS, de grootste projectontwikkelaar in Scandinavië. Hege zal op SponsorLive ‘Something Is Happening at Ulven’ voorstellen, het partnership van OBOS met de Norwegian Opera & Ballet. Hege is ook de winnaar van de European Sponsorship Association’s ESA Best Music en ESA Best Arts & Culture awards.

Binnenkort zullen de namen van de andere sprekers – stuk voor stuk specialisten in hun vakgebied – bekendgemaakt worden. Op vorige edities mocht SponsorLive sprekers van onder andere de UEFA, BNP Paribas, Facebook, Mastercard, Heineken, AB InBev, Rabobank, KPN, Lidl, Tour de France, McLaren, Bridgestone en het IOC verwelkomen.

SponsorLive is een unieke kans om te netwerken, de best sponsorship practices te leren en ervaringen te delen. De avond wordt traditioneel afgesloten met de uitreiking van de Belgian Sponsorship Awards. Deze trofeeën belonen de beste Belgische sponsoring cases van het jaar in de sport, cultuur of op maatschappelijk vlak. Wie zijn case wil indienen, kan dat hier doen. Een bondige samenvatting in 250 tekens volstaat voor de jury. Het moet gaan over een sponsorship tussen 1 september 2021 en 30 september 2022. 30 september is ook de deadline voor het insturen.

Wil je er graag bij zijn op 17 november? Boek je Early Bird-tickets nu via  www.sponsorlive.be.