Springbok versterkt UX, UI en service design team met Hendrik Gerard

News / People

Springbok verwelkomt Hendrik Gerard in het UX/UI/service design-team. Als UX strateeg en service designer brengt hij een schat aan ervaring mee samen met een grote honger naar de nieuwe AI-mogelijkheden.

Met een toegewijd UX, UI en service design-team ontwikkelt Springbok Agency innovatieve digitale producten en ervaringen die klanttevredenheid steeds combineren met bedrijfsgroei. Het team werkt voor grote nationale en internationale klanten zoals Engie, Daikin, Mourik, GroupS, Atlas Copco, Bridgestone en D'Ieteren

Kathy Haemers, lead service design, is dan ook oprecht heel blij met de komst van Hendrik in het team: “Hendrik heeft de vaardigheid om doelgerichte en toegankelijke digitale ervaringen te creëren én balanceert daarbij gebruikservaring altijd met de impact die het heeft op bedrijfsdoelstellingen. Deze aanpak gebruikte hij al voor verschillende klanten, zoals de Nationale Loterij, D’ieteren, KBC en andere. Hij heeft een pragmatische aanpak. UX-metrics zal hij inzetten om resultaten duidelijk te meten en te verbeteren en zo zorgt hij ervoor dat de bezoeker de best mogelijke ervaring krijgt.”

Jeroen Van Norren, AI expert bij Springbok, pikt in: “We gaan zijn snelle en slimme denkvermogen ook inzetten voor de toekomstige mogelijkheden van AI, zowel in het optimaliseren van UX-processen als in NLP en GEN AI-toepassingen.” Iets waar ook Hendrik Gerard zelf naar uitkijkt: “Springbok is toonaangevend op vlak van het creëren van impactvolle digitale ervaringen. De eerste ontmoeting met Kathy bij Springbok gaf me een geweldige eerste indruk, die me meteen overtuigde. Ik ben er zeker van dat Springbok de juiste prioriteiten en visie heeft om het waar te maken. Ik kijk ernaar uit om met Kathy en dit team samen te werken!”